Moss Styrkeidrettsklubb ble stiftet i 1970. Klubbens formål er at styrketrening skal være for alle, (uansett alder, kjønn, bakgrunn og eventuell funksjons hindring) i et faglig, trygt og sosialt miljø. 

 

Vi er en aktiv gjeng som har stor interesse for styrketrening og en sunn livsstil som ønsker å satse på ungdommer. Klubben har både medlemmer som ønsker og være mosjonister og medlemmer som satser aktivt innen styrkeløft.

 

Vi har medlemmer som har utmerket seg i både NM og VM som har stor kompetanse og lang erfaring innenfor helse, styrketrening, kosthold og ernæring. Vi er et lavterskel tilbud og ønsker alle velkommen uansett formål med treningen. Vi har godkjente stativer, vekter, tredemølle, manualer og forskjellige styrketrenings apparater.

 

Medlemmer får tilpasset utviklingsmuligheter tilrettelagt for hver enkelt i forhold til ønsker, alder og ambisjoner med tett oppfølging. Vi har et trygt og godt miljø og er et rent idrettslag som er et sertifiseringsprogram for klubber som setter fokus på verdi og antidoping arbeid. MSIK har også egne dommere og barneidrettsansvarlig. 

 

Vi holder til i 2. etg. Sundstredet 5, Moss og hører til Styrkeløft region Øst.

 

Vi har rimelig treningsavgift og familierabatt samt tilgang til personlig oppfølging eventuelt program inkludert i prisen

 

 

 

Mandag-Søndag: Egentrening fra 07.00-20.00 med nøkkelbrikke.

 

Lurer du på noe eller ønsker å bli medlem hos oss, gjerne fyll ut skjema her på nettsiden så kontakter vi deg fortløpende. 

 

Om det skulle være behov for å kontakte oss på andre måter kan du kontakte oss her:

 

Telefon-

+47 916 18 158

+47 948 76 763

 

Mail-

moss.styrkeidrettsklubb1970@gmail.com

 

Mandag-Søndag: Egentrening fra 07.00-20.00 med nøkkelbrikke. 

 

Vi holder til i 2. etg. Sundstredet 5, 1531 Moss

Eilen Pollen- Styreleder

 

Eilen er styreleder for Moss Styrkeidrettsklubb. Hun begynte i klubben 2017 og er aktiv utøver den dag idag. Eilen er også trener og lagleder for klubben. 

 

Telefonnummer: +47 948 76 763

 

Helge Aarsrud- Nestleder

 

Helge er nestleder for Moss Styrkeidrettsklubb. Han begynte i klubben 2019 og er aktiv utøver den dag idag. Helge er også trener og lagleder for klubben. 

 

Telefonnummer: +47 916 18 158

 

Våre støttespillere

Våre støttespillere

Medlem av

Våre støttespillere

Våre støttespillere

Medlem av